Over ons

Koel, vries en verwarmd transport

Sommige producten dienen te worden vervoerd onder speciale condities zoals levensmiddelen, medicijnen (farmaceutische producten) en
Om deze goederen onder de goede omstandigheden snel te vervoeren bestaat een deel van ons wagenpark uit speciale koel- en vriesbussen met een capaciteit tot 5 europallets. Deze zijn 24 uur per dag 7 dagen per week inzetbaar om temperatuurgevoelige zendingen direct te vervoeren.
De voertuigen worden zijn voorzien van temperatuurregistratie en worden na elke rit gereinigd. Dit biedt u de zekerheid dat uw producten in een schone omgeving vervoerd worden en in goede staat bij uw klant worden afgeleverd.

Monsterzendingen

Kleine zendingen kunnen wij vervoeren in speciale koelboxen. Hierin wordt uw product goed op temperatuur gehouden en blijft het product voor presentaties, fotosessies of voor laboratoriumtesten in goede en nette staat. Door deze zendingen in speciale koelboxen te vervoeren, kunnen wij dit verzorgen tegen scherpe tarieven. Hierdoor heeft u de zekerheid van een onbeschadigde presentatie en een scherpe prijs!

Hangend vervoer

Om kleding kreukvrij te vervoeren zijn onze voertuigen aangepast voor hangend vervoer. Door kleding hangend te vervoeren hoeft de ontvanger geen extra kosten te maken voor het stomen of strijken van kleding na ontvangst en kan het direct in de winkel worden gepresenteerd.

Naast aanpassingen voor hangend vervoer passen wij vaker ons wagenpark aan naar de wensen van onze klanten. Zo hebben enkele voertuigen een extra stroeve vloer, bezitten we speciale boxen voor stootvrij transport en hebben we diverse hulpmiddelen voor snel en efficiënt laden en lossen. Alles om tijdverlies te beperken en te voorzien in de specifieke wensen van onze afnemers.
Postbusservice, Interne post en distributie

 

Postbusservice
Naast spoedvervoer verzorgen wij voor onze klanten ook een postbusservice. ’s Ochtends (rond 08.00u) halen we de postbuspost op bij het postkantoor om het aansluitend bij onze kjlanten af te leveren. ’s Avonds halen we weer de post bij onze klanten op om het bij het postkantoor in te leveren. Dit allemaal tegen een tarief dat veel lager ligt dan bij de grote partijen, dus u bespaart niet alleen tijd maar ook geld!
Het is zelfs mogelijk dat wij de regionale post scheiden van de landelijke post. Via onze partner wordt dan 3 keer per week de regionale post aan huis bezorgt tegen zeer scherpe tarieven. Interesse neem dan nu contact met ons op.

Interne post

Naast de postbusservice brengen wij ook post tussen diverse filialen van onze klanten rond, natuurlijk weer met de betrouwbaarheid waarmee we al onze diensten uitvoeren. Door interne post uit te besteden aan Lammerink Koeriers hoeft u geen mensen vrij te maken om de interne post te verzorgen en kunnen uw medewerkers zich richten op hun kerntaken. Vaak wordt hierdoor bij onze klanten een flinke kostenbesparing gerealiseerd.

Distributie routes

Wanneer uw zending niet de haast heeft dat het direct verstuurd moet worden, maar u wilt wel dat het vervoerd wordt met maximale zorg en u wilt de garantie dat uw goederen tijdig afgeleverd zijn, dan verzorgt Lammerink Koeriers graag de verzending van deze goederen voor u. Door onze overnight-service verzenden wij uw goederen de volgende dagen of op het door u gewenste moment. We rijden zelf routes door heel Nederland en voor grotere zendingen werken wij samen met betrouwbare partners. Meer informatie? Neem dan nu contact met ons op.

Landelijk netwerk

Door samen te werken met betrouwbare partners in andere delen van Nederland en België bieden wij onze klanten de mogelijkheid om goederen snel elders afgehaald te hebben en aansluitend op het gewenste adres bezorgd te krijgen. U bent geen kostbare tijd kwijt met het zoeken van een betrouwbare leverancier u houdt Lammerink Koeriers als uw vaste aanspreekpunt.
Wanneer uw organisatie meerdere vestigingen in Nederland en/of België heeft kunt u alle vestigingen met 1 contactpersoon laten communiceren, u ontvangt 1 factuur en overige management informatie is snel inzichtelijk. Dus niet alleen gemakkelijk maar ook veel voordeliger.